Gegevens voor het downloaden van de complete versie van

Toets Totaal en Toets Correctie

Ik heb besloten om beide programma's in zijn geheel voor downloaden en gebruik beschikbaar te stellen. U kunt het bestand downloaden (plm. 15 Mb). Maakt u voor het downloaden een aparte directory aan. In die directory klikt u op tt_tc.exe en het bestand 'pakt zichzelf uit'. Klikt u daarna op setup.exe en u kunt de software installeren. In de directory waar de uitgepakte versie staat, vindt u ook de complete gebruiksaanwijzingen van beide programma's. U kunt eventueel de bestanden uit deze directory op een cd branden, dan hebt u het complete pakket op een zelfstartende cd beschikbaar. Ook vanuit de cd kunt u het programma installeren.
U kunt de programma's gewoon gebruiken. Als ze u bevallen en u wilt ze blijven gebruiken, dan kunt u een donatie doen van bijvoorbeeld 5.- euro op rekening 4555471 t.n.v. G. Volkstedt. te Badhoevedorp. Uiteraard is dat geheel vrijwillig.

"Vx" Advies b.v. heeft de inhoud van deze software met de grootst mogelijke zorg samengesteld en gecontroleerd. Het kan echter voorkomen dat niet alles werkt zoals u zou verwachten. "Vx" Advies b.v. kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade voortvloeiende uit of veroorzaakt door het werken met de programma's Toets Totaal en/of Toets Correctie.

Akkoord? Klik dan hier om de complete versie van Toets Totaal en Toets Correctie te downloaden.